Udskiftning af Døre & vinduer

Har du brug for en professionel til at varetage dit projekt med dør eller vindue, er vi det oplagte valg. Vi har stor erfaring med udskiftning af døre og vinduer og kan mestre enhver opgave.

Din tømrermester i Præstø

Udskiftning af døre & vinduer

Leon Nielsen er din professionelle tømrer med et godt håndværk, som kan komme dig til gode. Går du derfor med tanker om at udskifte døre og vinduer, kan du derfor tage kontakt allerede i dag med god grund.

Hos Leon Nielsen foretages ethvert udskift af dør eller vindue præcist og effektivt. Med den rette erfaring og et godt håndværk, er enhver opgave løst hurtigt og nemt. Vores erfaring er din sikkerhed for et godt resultat.

Generelt har døre og vinduer en stor betydning for det visuelle udtryk i dit hjem, og her kan vi også tilbyde at hjælpe. Hvis du er i tvivl om valg af materiale og design, kan du være sikker på, at vi har en løsning.

Det kan også være du blot er i besiddelse af gamle døre og vinduer, som gør at det er en nødvendighed at få dem udskiftet af praktiske årsager. Disse opgaver mestrer vi også hurtigt, nemt og problemfrit.  

Vil du vide mere?

Tag kontakt
allerede i dag

Udskiftning af gamle døre & vinduer

Hvorfor nye døre og vinduer?

Nogen gange trænger man blot til fornyelse i sit hjem, andre gange er det af praktisk årsager, at man vælger at udskifte døre og vinduer. Uanset baggrunden for dit valg om udskiftning af døre og vinduer, så kan du være sikker på, at Leon Nielsen kan varetage din opgave på bedste vis.

Vi går meget op i kundehåndtering, hvilket vil sige, at dialog er en vigtig del af processen. På den måde imødekommer vi hver enkel på behov og ønsker, hvilket er vores absolutte målsætning. Vi skaber holdbare resultater gennem et rigtigt håndværk og det rette materiale !

Fordele ved nye døre & vinduer: