Terrasser & rækværk

Går du med tanker om en ny terrasse eller et rækværk? Vi kan hjælpe med hele processen.

Professionel rådgivning

Ny terrasse eller rækværk?

Tømrermester Leon Nielsen er din oplagte tømrer til udarbejdelse af en  ny terrasse eller rækværk. Måske har du allerede udtænkt dig, hvordan din nye terrasse eller rækværk skal se ud, eller måske går du blot med ideer. Uanset om du har udtænkt dig en komplet ide eller ej, så kan du være sikker på, at vores tømrerarbejde kan komme dig til gode. 

 

Vi rådgiver og vejleder gerne. Står du og har brug for inspiration eller behov for hjælp til valg af materiale, kan vi finde løsninger til dig. Mange år i branchen har resulteret i et stærkt kendskab til tendenser, materialer og designs. Har du eventuelle spørgsmål til vores tømrerarbejde eller processen i det hele taget, kan du altid henvende dig helt uforpligtende.

 

Vil du vide mere?

Tag kontakt
allerede i dag

Vælg det helt rigtige materiale til formålet

Terrasser & rækværk af høj kvalitet

Når du skal have en ny terrasse eller rækværk, er der et hav af muligheder i form af materialer og designs. Der findes mange træsorter, og det kan være svært at vide, hvad der er mest hensigtsmæssigt, og derfor tilbyder vi at hjælpe dig til at træffe den helt rigtige beslutning, der passer dig.

Vi kan også hjælpe med at finde frem til, hvordan din terrasse eller rækværk skal se ud og designes. Vi laver skræddersyede løsninger efter dine behov og ønsker. Vi har mange ideer, og kan inspirere dig gennem vores erfaring, men vi er mest af alt klar til at høre om dine ideer !

Mulighederne er mange: