Køkkenopsætning

Tømrermester Leon Nielsen monterer køkkener professionelt. Undgå besværet og tag kontakt i dag! Vi står altid klar med gode råd og vejledning til din køkkenopsætning.

Undgå fejl & mangler i dit nye køkken

Professionel montering og køkkenopsætning

Tømrermester Leon Nielsen gør det nemt for dig, når dit nye køkken ankommer og skal monteres på plads. Det er ikke altid ligetil at få samlet alle dele og få sat elementer hensigtsmæssigt op. Ved at benytte dig af os, kan du slippe besværet, og du er på samme tid sikret en korrekt montering og opsætning første gang. En sikker og nem løsning.

Søger du derfor en professionel til at foretage opgaven, er du garanteret både råd, vejledning og et arbejde af kvalitet. Vi monterer ethvert køkken til en god pris. Vi monterer alle former for køkkener og kan foretage selv helt store opgaver. Vi har altid en løsning på ethvert projekt. Vi har b.la. samarbejdspartnere, der kan træde i kraft efter behov og ønske.

Vil du vide mere?

Tag kontakt
allerede i dag

Solidt og holdbart resultat, når vi monterer køkkener

Vejledning og gode råd til dit nye køkken

 

Udover vores montering af dit nye køkken, kan vi tilbyde gode råd, vejledning og rådgivning. Det handler om at finde frem til det helt rette køkken, og det er ikke altid lige nemt at finde rundt i det store udvalg. Vi tilbyder at hjælpe dig, der har behov for inspiration eller til valg af materialer. Mulighederne er mange, og vi kan finde en løsning til dig!

Vi har stort kendskab til køkkener og køkkenopsætninger, og vores erfaring er din sikkerhed. Vi monterer præcist og korrekt, og i fællesskab kan vi tilbyde at finde frem til det køkken, der passer dig. Vi har altid massere af ideer og kun dine behov sætter begrænsningen. Du kan altid henvende dig helt uforpligtende for eventuelle spørgsmål el. lignende.

Service og vejledning til din køkkenopsætning