Gulvarbejde og gulvmontering

Leon Nielsen sikrer dig et gulv af høj kvalitet og en præcis gulvmontering.

Skal det gamle gulv skiftes?

professionel Gulvmontering

Trænger du til fornyelse i dit hjem, eller har du blot behov for nyt gulv i dit hjem? Uanset årsag og baggrund, kan du være sikker på, at Tømrermester Leon Nielsen monterer gulve efter dine behov og ønsker.

Med en stor erfaring inden for gulve og gulvmontering, kan du være sikker på, at enhver montering af gulve kan lade sig gøre. Vi monterer alt fra laminat til sildebensparketter. Vi er altid lydhøre for ethvert ønske!

Vi løser store som små opgaver med gulvbelægning, og er du i tvivl om hvilket gulv du skal vælge, rådgiver vi gerne. Vi har en lang årrække med erfaring ift. valg af design og materiale, så det passer til enhver bolig.

Vi kan tilbyde alt i trægulve, og laver alt med klik gulve eksempelvis. Vi tilbyder professionel og nøjagtig montering, som er i orden første gang. Tag kontakt allerede i dag, hvis du går med tanker om gulvmontering.

Vil du vide mere?

Tag kontakt
allerede i dag

Få den rette løsning til dine ønsker & behov

Skal du have nyt gulv?

Ønsker du dig et nyt gulv, kan du med god samvittighed tage fat i os. Vi udfører enhver opgave med gulvarbejde og gulvmontering, uanset størrelse og omfang. Vi løser store som små opgaver med gulve, og vi monterer lige præcis det gulv, som du ønsker. Er du i tvivl om design og har behov for rådgivning til valg af materiale, kan du altid tage kontakt. 

Vi vejleder vores kunder med største interesse til at finde frem til den type af gulv, som passer til behov og ønsker. I fællesskab finder vi en løsning, som passer til dit hjem! Tag kontakt allerede i dag, hvis du går med tanker om et projekt med gulvarbejde. Vi kan tilbyde at være med i hele processen fra første tanke til montering. Henvend dig helt uforpligtende !

Tag os med undervejs i processen med dit nye gulv